یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶

مجمع عمومی هیات پزشکی ورزشی گیلان برگزار شد

دکتر صادقی: در زمینه ساماندهی ورزشکاران رشد ۷۴ درصدی داشتیم

برگزاری مجمع سالانه هیئت پزشکی ورزشی استان گیلان

مجمع عمومی و سالیانه هیات پزشکی ورزشی استان گیلان به ریاست دکتر غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، دکتر جهانبخش آرمان مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان و دیگر اعضای مجمع برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، در این مجمع که در هتل کادوس رشت برگزار شد دکتر فتح الهی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، دکتر آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان، دکتر فلاح عضو هیات رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی، دکتر افتخاری از پیشکسوتان ورزشی استان گیلان، ناصر اشکانی مسئول کمیته امور استان‌های فدراسیون، دکتر محمد صادقی رئیس هیات پزشکی ورزشی استان و دیگر اعضای مجمع حضور داشتند.

دکتر نوروزی در این مجمع ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه، اظهار کرد: بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های موجود در سطح استان برای ارائه بهترین خدمات به ورزشکاران همواره مورد تاکید است و امیدواریم تعامل و همکاری گسترده‌ای میان دانشگاه علوم پزشکی استان و هیات پزشکی ورزشی در جهت نظارت بر سلامت اماکن ورزشی، ساماندهی مکمل‌های ورزشی، پوشش پزشکی مسابقات و دیگر زمینه‌های کاری مشترک شکل گیرد.

وی با قدردانی از زحمات همکاران هیات پزشکی ورزشی گیلان، به ارائه توضیحاتی در خصوص ساز و کار ارزیابی عملکرد هیات های پزشکی ورزشی استان‌ها پرداخت .

همچنین دکتر محمد صادقی به ارایه گزارش و عملکرد سالیانه هیات پرداخت و گفت: هیات پزشکی ورزشی توانسته است در بخشهای مختلف رتبه های دوم و سوم را کسب کند، همچنین برای اولین بار کارت هایی برای امدادگران ورزشی در استان گیلان ارایه می شود.

وی گفت: این هیات در زمینه های مختلف در حال ارائه خدمت به ورزشکاران است.

دکتر صادقی از تجقق اهداف هیات خبر داد و گفت: در زمینه ساماندهی ورزشکاران در سال گذشته رشد ۷۴ درصدی داشتیم و از طرفی سرانه عضویت در کمیته خدمات درمانی در این استان به رقم ۶/۶٪ رسید که بالاتر از متوسط کشوری است.

همچنین عباسی خزانه دار هیات پزشکی ورزشی استان گیلان گزارش مالی هیات را ارائه نمود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.